Pentusuunnitelmia / Puppyplans

RusinaTanelit 56 vrk

20.03.19 tänään käytiin Minnin ja Rusinan kanssa tiineysröntgenissä (kuva ohessa) ja mikä iloinen yllätys siellä selvisikään. Pentuja onkin 5! Rusina jäi nyt Sirpalle kasvattamaan masua ja odottamaan H-hetkeä. Jännittävää, viimeinen viikko odotusta pyörähti käyntiin.

RUSINA tulee meille synnytyslomalle viikolla 12. (noin viikko ennen synnytystä)

20.02.2019 Minnin kanssa käytiin tänään katsomassa ensimmäiset kuvat G-pentueesta. Muutama pieni sieltä löytyi <3 Pentukevät on tulossa.

TANELI & RUSINA SIRBENDUR G-PENTUE LAITETTU ALULLE.

23.01.2019 Rusina <3 Taneli onnistuneet treffit Jyväskylässä. Rusinalle varattu ultra 20.02.19 Jos ultra vahvistaa pentuja olevan ne tulevat syntymään maaliskuun lopulla.

14.01.2019 Rusinan juoksut ovat 14kk odotuksen jälkeen, vihdoinkin alkaneet!

Mustia & Ruskeita pentuja tilauksessa Tanelille ja Rusinalle.

Mustanpaimenen Taneli BIS erikoisnäyttely nastola 09.07.2017

Sirbendur Brownie

C.I.B FI MVA DK MVA EE MVA LT MVA SI MVA HU MVA SK JMVA EUV-10 JMV-09 LTV-10 MV-13 VV-16 MVV-17 MUSTANPAIMENEN TANELI

C.I.B FI MVA RU MVA RU GR MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA UA MVA UA GR MVA BALT JMVA LTJV-15 LVJV-15 DEJV-15 VDHJSGLEI15 BDSG15 EUV-17 SIRBENDUR BROWNIE

Pentueen sukutaulu / pedigree

Taneli on ihana tasapainoisen luonteen omaava hurmaava uros, johon olen ihastunut jo vuosia sitten. Sillä on terveet silmät ja polvet sekä kaikki hampaat. Se on epävirallisesti kuvattu lonkistaan ja kyynäristään terveeksi. Sen ainoalla kuvatulla jälkeläisellä on A/A lonkat ja 0/0 Kyynärät. Taneli oli kesällä 2017 erikoisnäyttelyn BIS (Best in Show) koira. Se voitti marraskuussa Saksan Leipzigissä Veteraani Maailman Voittaja tittelin, joka oli sen 3 WW-titteli. sillä on titteli juniorina, aikuisena ja veteraanina.

Rusina on A/A lonkkainen 0/0 kyynärät ja polvet, terveet silmät, saksipurennan ja kaikki hampaat omaava kasvattini. Sillä on yksi 4 nartun pentue (Sirbendur D-pentue 2016). Se hoiti synnytyksen ja pennut mallikkaasti ollen erinomainen äiti ja roolimalli pennuilleen. Rusina kisaa agilityssa kolmosissa. Se on erinomainen harrastuskoira, mutta ennen kaikkea ihanan luonteen omaava perhekoira. Rusina on noin 34,5 cm korkea ja painaa noin 7 kg.

******************************************

EKKU & SIIRI SIRBENDUR H-PENTUE LAITETTU ALULLE.

SIIRI tulee meille synnytyslomalle maaliskuun viimeisenä viikonloppuna. (noin viikko ennen synnytystä)

Siirin ultrassa näkyi kaksi pentua.

Ekku ja Siiri treffasivat onnistuneesti helmikuun alussa. Ultraan mennnään viikolla 10.

Mintgarden’s Raikas

Sirbendur Cirkusprinsessan

FI MVA EE MVA TLNW-13 MINTGARDEN’S RAIKAS

FI MVA EE MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA LTJV-17 RIGAJW-17 JMV-17 SIRBENDUR CIRKUSPRINSESSAN

Ekku täytti huhtikuussa 10 vuotta. Tämä komea herrasmies on tutkittu silmistään ja polvistaan terveeksi useamman kerran, sillä on edelleen suussaan kaikki hampaat, sekä se on saanut luonnetestistä upeat 158 pistettä. Ekku tulee toimeen kaikkien kanssa. Se hoitaa tehtävänsä pihavahtina, mutta se ei räksytä turhia.

Siiri on 2,5 vuotias kermasoopeli, joka on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen, mutta se osaa tarvittaessa olla erittäin määrätietoinen. Myös Siiri ilmoittaa tulijat, muttei ole erityisen haukkuherkkä. Se on tutkittu polvista, silmistä ja kyynäristä terveiksi sekä sen lonkat on kuvattu B/B. Sillä on saksipurenta ja kaikki hampaat.

Molemmat koirat ovat tottuneet lapsiin ja ovat ihanteellisia perhekoiria. Odotan yhdistelmästä terveitä ja rodunomaisia harrastuskoiria.

YHDISTELMÄ JALOSTUSNETISSÄ