Pentuja / Puppies

Diana on ultrattu tiineeksi 12.10. pentuja odotetaan syntyväksi isänpäivän aikoihin (14.11) L- PENTUE
Diana was ultrasounded 12.10.2021 and yes there will be puppies, they born in the middle of November 2021.

L-PENTUE / L-LITTER BONDI & DIANA

BONDI


DIANA


 

Kermapoika Bondi asuu Teijan uroslauman kanssa Heinolassa. Se on kilpaillut agilityssa medi 2 sekä käynyt näyttelyissä suomessa ja ulkomailla erittäin hienolla menestyksellä. Se on kansainvälinen muotovalio ja omaa melkoisen rivistön valiotitteleitä. Komea Bondi on arjessa vaivaton kaveri, joka on Teijan laumassa ottanut pihavahdin paikan, yksikään morsian ei talon ohi livahda Bondin ilmoittamatta. Se on tutkittu terveeksi silmistään, polvistaan, kyynäristään ja sillä on B/B lonkat.
Se on keskikokoinen noin 36cm Mittelspitz uros.

Bondin Morsian on sijoituskoirani Diana, joka asuu Miian ja Vellun kanssa Raisiossa. Perheeseen kuuluu myös Dianan isä Ekku (Mintgarden’s Raikas) ja Ekun emä Yaya (Mintgarden´s Yaya). Diana on tottunut pieniin lapsiin ja toisiin koiriin. Se viettää karavaanari elämää viikonloppuisin ja se on rauhoittunut melko villikko nuoruuden jälkeen oikein kelvolliseksi koirakansalaiseksi. Se on peruskoulutettu ja käynyt myös nosework treeneissä Miian kanssa. Diana voitti Lahden pentunäyttelyssä 5 ryhmän ja oli lopulta koko pentunäyttelyn neljänneksi kaunein pentu. Ensimmäisellä ulkomaan matkallaan Liettuassa se oli muutaman päivän yli 9 kk ikäisenä ensin rotunsa paras juniori, lopulta Rotunsa paras ja vielä ryhmässä viitosryhmän kakkonen. Se ei ole kauheasti näyttelyissä käynyt Koronan takia, mutta plakkarissa on jo viron valio ja muutama CACIB juniorititteleiden lisäksi. Diana on melko hiljainen yksilö, toki siltä irtoaa mitteleille tyypillinen ilmoitushaukku, mutta muuten tämä tyttö on melko mukava vaivaton seuralainen. Se on tutkittu terveeksi silmistään, polvistaan, kyynäristään ja sillä on C/B lonkat. Se on keskikokoa pienempi noin 33cm narttu.

Odotan tästä yhdistelmästä kauniita rotutyypillisiä perhekoiria. Bondi on tehnyt melko paljon urospentuja aiemmin (15/19), toivotaan että meille siunaantuisi edes yksi narttu.

BONDI
C.I.B. POHJ MVA FI MVA DK MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA LT MVA CZ MVA RU MVA BALT MVA RO MVA RO GR MVA HR MVA UA MVA RKFV LVJV-15 DKJV-15 TEMPORE FIGHTS FIRES
synt/dob 13.8.2014
lonkat/ HD B/B
Kyynärät/elbows 0/0
polvet/patellas 0/0 (2015, 2017)
healthy eyes (2015,2017,2020)
agility medium 2
korkeus/ height 36 cm

DIANA
EECH LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA SIRBENDUR HER HIGHNESS

synt/dob 7.4.2019
lonkat/ HD C/B
Kyynärät/elbows 0/0
polvet/patellas 0/0
healthy eyes
korkeus/height 33 cm

BONDI


DIANA

 

SUKUTAULU/PEDIGREE
Valokuvat Bondista Teija Hohtarin albumista.