yhdistelmiäni

K-PENTUE TÄLLI JA SIIRI

C.I.B. FI MVA DK MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA JMV-14 EEJV-14 DKV-14 DKJV-14 JV-14 TLNW-15 TLNW-16 LVV-16 BALTV-16 LTV-17 TLNW-17 TLNW-18 BALTV-18
DAMIRAZIN FIRAABELI
s. 30.8.2013

Tälli on komea, erittäin runsasturkkinen 7 vuotias oranssisoopeli uros, joka on rohkea ja avoin sekä se rakastaa palloja. Se omaa puolustusvietin. Sillä on runsaasti jälkeläisnäyttöä. Se on terve silmistään, polvistaan ja kyynäristään sekä sillä on terveet B/B lonkat.

FI MVA EE MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA LTJV-17 RIGAJW-17 JMV-17
SIRBENDUR CIRKUSPRINSESSAN
s. 15.05.2016

Siiri on H-pentueeni ainokaisen Dianan (Sirbendur Her Highness) emä. Se elää kotikoirana lapsiperheessä. Siiri on 4,5 vuotias kermasoopeli, joka on luonteeltaan kiltti, rauhallinen ja omaan perheeseen kiintynyt, mutta se osaa tarvittaessa olla erittäin määrätietoinen. Siiri ilmoittaa tulijat, muttei ole erityisen haukkuherkkä. Se on terve silmistään, polvistaan ja kyynäristään sekä sillä on terveet B/B lonkat. Odotan yhdistelmästä terveitä, hyväluonteisia ja rodunomaisia harrastuskoiria.

Pentujen sukutaulu

Sirbendur Cirkusprinsessan

<a
 
 
 

SIRBENDUR J-PENTUE JALO JA RIPSA

C.I.B NORDIC MVA POHJ MVA FI MVA DK MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA EEV-15 BALTV-15 RIGAW-15 PMV-18 NOV-18 V-18 SEV-19 HeW-19 DAMIRAZIN AITO AMMATTILAINEN

C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA DK MVA LV MVA LT MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA DE JMVA (VDH) UA GR JMVA UA JMVA BALT JMVA EUJV-17 RIGAJW-17 DEJV-17 VDHEUJSG18 ATV-19 SIRBENDUR DESTINATION

JALO

s.05.03.2013
Polvet / PL 0/0
Lonkat / HP D/D
kyynärät / ED 0/0
Leikkaava purenta / Scissor bite
Kaikki hampaat / Full teeth
Terveet silmät / Healthy eyes

RIPSA

s.15.11.2016
Polvet / PL 0/0
Lonkat / HP A/A
kyynärät / ED 0/0
Leikkaava purenta / Scissor bite
Kaikki hampaat / Full teeth
Terveet silmät / Healthy eyes

Ripsa @ Laura Kauppinen

 

 

Jalo & Ripsa
Jalon omistaja Katja kuvailee koiraansa näin: Jalo on rohkea, reipas ja järkevä. Ei ole arka eikä agressiivinen. Vaivaton, nopea oppimaan. Herkuista seisoo vaikka päällään. Ei hauku/räksytä turhia. Antaa hälytyshaukun kyllä, mutta lopettaa. Jalo oli meillä astutuslomalla 5 päivää ja se ei haukkunut koko aikana kertaakaan. Todella mielettömän upean luonteen omaava herrasmies.

Ripsa on voimakas tahtoinen nuori narttu, jonka lempipuuhaa on sukkien varastaminen ja niiden pihalle vienti. Aamuisin se nappaa jonkun vinkulelun suuhunsa riemuissaan siitä, että porukka on hereillä ja päivä alkaa. Se on leikkisä ja vauhdikas. Ei ole erityisen äänekäs. Muita koiria kohtaan se on aavistuksen varauksellinen, mutta nopean tutustumisen jälkeen se on jo riehumassa kavereiden kanssa.

Olin ihastunut Jaloon ulkoisesti jo vuosia sitten ja halusin käyttää sitä jalostukseeni, mutta hylkäsin sen silloin D/D lonkkatuloksen vuoksi. Nyt päätin yhdistää Jalo parhaan lonkkatuloksen A/A omaavan kasvattini Ripsan kanssa. Mittelspitz yhdistyksen jalostussuositusten mukaan D/D lonkka tulisi yhdistää terveen lonkan kanssa. (= A/A, B/B, A/B tai B/A) Tämä yhdistelmä täyttää kaikki rotuyhdistyksen jalostussuositukset. Lonkat eivät vaivaa Jaloa laisinkaan, ja se liikkuu monien tuomareiden mielestä erinomaisesti, siitä osoituksena huikea näyttelymenestys sekä suomessa että ulkomailla. Onneksi asun Uudenmaan ”koronakupolin” alla, ja pikaiset astutusreissut Tammelaan eivät olleet mahdollisia. Sain Jalon meille astutuslomalle pääsiäisenä, ja tänä aikana rakastuin sen mielettömän upeaan luonteeseen. Tämä koira on komea sekä sisältä että ulkoa, olen todella iloisen toiveikas tästä pentueesta. Ripsa on astutettu huhtikuun alussa. Mahdollinen pentue syntynee kesäkuun toisella viikolla.
 

 

 

 

yhdistelmän sukutaulu / pedigree of puppies

Jalo

Ripsa


SIRBENDUR I-PENTUE PERTTI JA PÄHKINÄ

C.I.B FI SE BALT DE (VDH) RU RU GR MVA CZ RU EE DE (VDH) JMVA BDJSG14 EUJV-14 NOJV-14 PMJV-14 LTV-15 DEV-15 HRBSG16
MINTGARDEN’S BERLIN

FI MVA RU JMVA LV JMVA EE JMVA JMV-16 DEJV-16 VDHJSGLEI16
MINTGARDEN’S ELVERUM

PERTTI

s.15.08.2013
Polvet / PL 0/0
Lonkat / HP A/A
kyynärät / ED 0/0
Leikkaava purenta / Scissor bite
Kaikki hampaat / Full teeth
Terveet silmät / Healthy eyes

 
 

Pähkinä

PÄHKINÄ

s. 12.03.2015
Polvet / PL 0/0
Lonkat / HP B/B
kyynärät / ED 0/0
Leikkaava purenta / Scissor bite
Kaikki hampaat / Full teeth
Terveet silmät / Healthy eyes
 

 

Pertti & Pähkinä
Pertti on kotona asuva urokseni, jonka kanssa kisaan agilityssa mini3 luokassa. Sillä on saavutettuna SM 2020 kisoihin vaadittavat tulokset, mikäli tänä vuonna vaan päästään kisaamaan (pahuksen korona). Vauhdikas herra, joka nauttii agilitysta. Pertti on luonnetestattu pistein 114 (videoita luonnetestistä Pertin sivuilla). Sillä on näyttelyistä kansainvälisen muotovalion arvo sekä useita voittajatitteleitä. Pertti on aavistuksen pehmeä luonteinen uros, joka rakastaa uimista ja vauhdikkaita metsälenkkejä. Se on erittäin miellyttämishaluinen. Kermasoopeli Pertti on 34cm korkea ja painaa noin 9 kg.

Pähkinä on mukavan rohkea ja rempseän luonteen omaava kerma tyttö. Se on erittäin sosiaalinen kaikkia rakastava koira. Se treenaa Minnin kanssa agilitya mini1 tasolla, ja kasassa on jo kaksi voittoa ja yksi LUVA. Pähkinä on 32-33cm korkea ja painaa n. 6 kg.

Molemmat vanhemmat ovat ihanteellisia perhekoiria joiden kanssa on mukava harrastaa ihan mitä tahansa lajia. Kuten kaikissa yhdistelmissäni panostan luonteeseen ja terveys on minulle erittäin tärkeää. Molemmilla vanhemmilla on terveet lonkat (A/A ja B/B), kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja terveet silmät. Niillä on molemmilla saksipurenta ja kaikki hampaat. Hyvät terveystulokset eivät takaa terveitä jälkeläisiä, mutta todennäköisyys terveisiin pentuihin terveistä vanhemmista on toki suurempi kuin tutkimattomien tai sairaiden vanhempien jälkeläisillä

Toistan tämän jo kerran toteutetun yhdistelmän, koska F-pentueeseen syntyi kaksi ihanaa urospentua. Olisin halunnut jättää näistä koirista narttupennun jatkamaan kasvatustyötäni. F-pentueen urospentu Loki (Sirbendur Fonzie) on terveystutkittu reilun vuoden ikäisinä terveeksi polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A. Todennäköisyys saada Pertistä narttupentuja näyttää huonolta, muttei lannistuta. Sillä on 4 pentuetta eri narttujen kanssa ja saldo on tällä hetkellä 13 pennusta 1 narttu ja 12 urospentua. Etusivulla oleva kermatyttö Diana (Sirbendur Her Highness) on Pertin ainoan tyttären Siirin (Sirbendur Cirkusprinsessan) tytär. Mahdollinen pentue syntynee touko-kesäkuun vaihteessa.

Pentueen sukutaulu / pedigree

Mintgarden’s Berlin & Mintgarden’s Elverum

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 
 

 

EKKU & SIIRI SIRBENDUR H-PENTUE.

08.04.2019 Siiri synnytti uutteran 2 vrk aherruksen jälkeen ison (247g) narttupennun sunnuntaiaamuna 07.04.19. Pennustaan ylpeä emä on ratketa onnesta. Tämä narttupentu, SIRBENDUR HER HIGNESS, muuttaa aikanaan Isä Ekun ja mummo Yayan seuraksi Raisioon.

1.4.2019 Aprillipäivänä käytiin Emmin ja Siirin kanssa tiineys rtg ja vahvasti näyttää siltä että toinen pennuista on sulautunut ja jäljellä on enää yksi pentu. (kuva ohessa) Siiri jäi nyt meille sopeutumaan tuttuun laumaan ja valmistautumaan pienokaisen syntymään.

SIIRI tulee meille synnytyslomalle maaliskuun viimeisenä viikonloppuna. (noin viikko ennen synnytystä)

Siirin ultrassa näkyi kaksi pentua.

Ekku ja Siiri treffasivat onnistuneesti helmikuun alussa. Ultraan mennnään viikolla 10.

Mintgarden’s Raikas

Sirbendur Cirkusprinsessan

FI MVA EE MVA TLNW-13 MINTGARDEN’S RAIKAS

FI MVA EE MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA LTJV-17 RIGAJW-17 JMV-17 SIRBENDUR CIRKUSPRINSESSAN

Ekku täytti huhtikuussa 10 vuotta. Tämä komea herrasmies on tutkittu silmistään ja polvistaan terveeksi useamman kerran, sillä on edelleen suussaan kaikki hampaat, sekä se on saanut luonnetestistä upeat 158 pistettä. Ekku tulee toimeen kaikkien kanssa. Se hoitaa tehtävänsä pihavahtina, mutta se ei räksytä turhia.

Siiri on 2,5 vuotias kermasoopeli, joka on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen, mutta se osaa tarvittaessa olla erittäin määrätietoinen. Myös Siiri ilmoittaa tulijat, muttei ole erityisen haukkuherkkä. Se on tutkittu polvista, silmistä ja kyynäristä terveiksi sekä sen lonkat on kuvattu B/B. Sillä on saksipurenta ja kaikki hampaat.

Molemmat koirat ovat tottuneet lapsiin ja ovat ihanteellisia perhekoiria. Odotan yhdistelmästä terveitä ja rodunomaisia harrastuskoiria.

YHDISTELMÄ JALOSTUSNETISSÄ

TANELI & RUSINA SIRBENDUR G-PENTUE.

29.3.2019 aamulla G-pentue syntyi. 4 mustaa tyttöä & 1 ruskea uros. Emä ja pienet voivat hyvin.

RusinaTanelit 56 vrk

20.03.19 tänään käytiin Minnin ja Rusinan kanssa tiineysröntgenissä (kuva ohessa) ja mikä iloinen yllätys siellä selvisikään. Pentuja onkin 5! Rusina jäi nyt Sirpalle kasvattamaan masua ja odottamaan H-hetkeä. Jännittävää, viimeinen viikko odotusta pyörähti käyntiin.

RUSINA tulee meille synnytyslomalle viikolla 12. (noin viikko ennen synnytystä)

20.02.2019 Minnin kanssa käytiin tänään katsomassa ensimmäiset kuvat G-pentueesta. Muutama pieni sieltä löytyi <3 Pentukevät on tulossa.

23.01.2019 Rusina <3 Taneli onnistuneet treffit Jyväskylässä. Rusinalle varattu ultra 20.02.19 Jos ultra vahvistaa pentuja olevan ne tulevat syntymään maaliskuun lopulla.

14.01.2019 Rusinan juoksut ovat 14kk odotuksen jälkeen, vihdoinkin alkaneet!

Mustia & Ruskeita pentuja tilauksessa Tanelille ja Rusinalle.

Mustanpaimenen Taneli BIS erikoisnäyttely nastola 09.07.2017

Sirbendur Brownie

C.I.B FI MVA DK MVA EE MVA LT MVA SI MVA HU MVA SK JMVA EUV-10 JMV-09 LTV-10 MV-13 VV-16 MVV-17 MUSTANPAIMENEN TANELI

C.I.B FI MVA RU MVA RU GR MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA UA MVA UA GR MVA BALT JMVA LTJV-15 LVJV-15 DEJV-15 VDHJSGLEI15 BDSG15 EUV-17 SIRBENDUR BROWNIE

Pentueen sukutaulu / pedigree

Taneli on ihana tasapainoisen luonteen omaava hurmaava uros, johon olen ihastunut jo vuosia sitten. Sillä on terveet silmät ja polvet sekä kaikki hampaat. Se on epävirallisesti kuvattu lonkistaan ja kyynäristään terveeksi. Sen ainoalla kuvatulla jälkeläisellä on A/A lonkat ja 0/0 Kyynärät. Taneli oli kesällä 2017 erikoisnäyttelyn BIS (Best in Show) koira. Se voitti marraskuussa Saksan Leipzigissä Veteraani Maailman Voittaja tittelin, joka oli sen 3 WW-titteli. sillä on titteli juniorina, aikuisena ja veteraanina.

Rusina on A/A lonkkainen 0/0 kyynärät ja polvet, terveet silmät, saksipurennan ja kaikki hampaat omaava kasvattini. Sillä on yksi 4 nartun pentue (Sirbendur D-pentue 2016). Se hoiti synnytyksen ja pennut mallikkaasti ollen erinomainen äiti ja roolimalli pennuilleen. Rusina kisaa agilityssa kolmosissa. Se on erinomainen harrastuskoira, mutta ennen kaikkea ihanan luonteen omaava perhekoira. Rusina on noin 34,5 cm korkea ja painaa noin 7 kg.

SIRBENDUR F-PENTUE

SIRBENDUR FONZIE
SIRBENDUR FIERCE

27.08.2018 Syntyi Musta poika (fonzie) ja kermasoopelipoika (fierce) yhdistelmästä Pähkinä & Pertti:

C.I.B FI MVA EE MVA LT MVA DE (VDH) MVA CZ JMVA RU MVA RU GR MVA RU JMVA EE JMVA DE JMVA (VDH) BDJSG14 EUJV-14 NOJV-14 PMJV-14 LTV-15 DEV-15 HRBSG16 MINTGARDEN’S BERLIN

FI MVA RU JMVA LV JMVA EE JMVA JMV-16 DEJV-16 VDHJSGLEI16 MINTGARDEN’S ELVERUM

Mintgarden’s Berlin & Elverum

Pertti & Pähkinä
Pertti on oma urokseni, joka kilpailee agilityssa 3 luokassa. Vauhdikas herra, joka nauttii agilitysta. Pertti on luonnetestattu pistein 114. (videoita luonnetestistä Pertin sivuilla) Sillä on näyttelyistä kansallinen muotovalion arvo sekä useita voittajatitteleitä. Pertti on aavistuksen pehmeä luonteinen uros, joka rakastaa uimista ja vauhdikkaita metsälenkkejä. Se on erittäin miellyttämishaluinen. Kermasoopeli Pertti on 34cm korkea ja painaa noin 8 kg.

Pähkinä on mukavan rohkean ja rempseän luonteen omaava kerma tyttö. Se on erittäin sosiaalinen kaikkia rakastava koira. Se treenaa Minnin kanssa agilitya mini1 tasolla, ja kasassa on jo kaksi voittoa ja yksi LUVA. Pähkinä on 32-33cm korkea ja painaa alle 6 kg.

Molemmat vanhemmat ovat ihanteellisia perhekoiria joiden kanssa on mukava harrastaa ihan mitä tahansa lajia. Kuten kaikissa yhdistelmissäni panostan luonteeseen ja terveys on minulle erittäin tärkeää. Molemmilla vanhemmilla on terveet lonkat (A/A ja B/B), kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja terveet silmät. Niillä on molemmilla saksipurenta ja kaikki hampaat. Hyvät terveystulokset eivät takaa terveitä jälkeläisiä, mutta todennäköisyys terveisiin pentuihin terveistä vanhemmista on toki suurempi kuin tutkimattomien tai sairaiden vanhempien jälkeläisillä

Yhdistelmän sukusiitosprosentti on 6 polvessa 5,47%. (Mittelspitz yhdistyksen jalostussuositus: Yhdistelmän sukusiitosprosentti ei ylitä 6,25% (serkusparitus) 4 sukupolven ajalta) Syynä sukusiitokseen on lähinnä Mintgarden’s Geryon (Eetu). Koira, jonka tunnen ja tiedän ja josta olen myös kasvattajansa Mintun kanssa keskustellut, punniten yhdistelmän riskit ja mahdollisuudet.

Pentueen sukutaulu / pedigree

SIRBENDUR E-PENTUE

Alma synnytti lauantaiaamuna (07.10) 5 ihanaa pentua. 2 narttua ja 3 urosta.

1. sininen narttu 03:11 painoi 202g
2. black & tan uros 03:27 187g
3. tumma b&t /harmaa narttu 04:12 228g
4. sininen uros 04:55 207g
5. blue & tan uros klo 05:37 235g.

Äiti ja pennut voivat loistavasti. Tällä hetkellä ”harmaat” pennut näyttävät olevan sinisiä ja yksi niistä blue&tan. Sininen väri ei ole mitteleillä hyväksytty väri (suositus erinomaisella koiralla, arvosana on H värin vuoksi), joten näyttelykoiria näistä ei saa. (suomessa on useita näyttelyssä loistavasti pärjänneitä sinisiä koiria, jotka ovat useamman maan valioita). Nämä kolme sinistä pentua tullaan myymään edullisemmin värivirheen takia. Sininen väri ei aiheuta koirille terveydellistä haittaa, käytännössä sinisyys näkyy koirassa turkin normaalia vaaleammalla, siniseen hohtavalla värillä ”hopeakettu” sekä normaalista poikkeavan värisillä silmillään. Itseasiassa pennut ovat erikoisvärisiä ja tulevat kasvaessaan saamaan varmasti huomiota osakseen poikkeavan erikoisella värillään. Pentujen silmät eivät ole vielä auenneet, mutta normaalisti sinisellä mittelillä on vaalean ruskeat silmät.

Alma on loistava äiti, joka hoitaa pentujaan täydestä sydämestään. Ulkona ollaan käyty vain pikapissalla ja sekin puoliväkisin, kun pentuja ei voi jättää silmistään hetkeksikään. Se mulkoilee minua kiukkuisena kun punnitsen ja tutkin pentuja, mutta antaa toki minun käsitellä niitä.

Tulen luomaan pentukuville FB julkisen kansion Sirbendur E-pennut, jonne lisään kuvia sitä mukaan kun pennut kasvavat.

Alma tuli meille maanantaina 2.10. Kylläpäs sillä onkin suuri pentumaha. Nyt odotellaan koska pennut syntyvät.

Alman pentumasu 60vrk

Meille tulee pentuja!
E-pentueen ”laskettu aika” on 07.10.2017. Pennut luovutetaan aikasintaan 8 viikon ikäisinä joulukuun alussa.

07.09.17 Käytiin Pirjon ja Alman kanssa ultrassa. ELL vahvisti pentuja on tulossa!
Ell arvioi 4 pentua, mutta suhtaudun aina kriittisesti ultran laskelmiin, pääasia selvisi Alma ja Turri saavat pentuja!
Tiineen nartun ruokinta ja madotus käynnistyvät todenteolla!

Mikäli pentueeni kiinnostaa, soita, tekstaa tai laita sähköpostia. En myy pentuja tapaamatta tulevaa perhettä henkilökohtaisesti.

SIRBENDUR AMETIST & MIKÄLIE HOPPATOSSU

Sirbendur Ametist ALMA

Mikälie Hoppatossu TURRI

Alma on voimakastahtoinen, vilkas ja selväpäinen narttu. Se on luonteeltaan ja ulkoasultaan hyvin paljon emänsä Kirpun kaltainen. Ajoittain rasittavan herkästi kiihtyvä ja välillä suorastaan lehmänhermoja osoittava lungi yksilö. Erittäin ahne koira, jonka kouluttaminen on herkkujen avulla helppoa. Se omaksuu ja oppii asiat helposti. Alma rakastaa uimista ja palloleikkejä.

Black & tan värinen 36,5 cm Turri on rauhallisen luonteen omaava selväpäinen uros, joka on jalostustarkastettu ERInomaisena jalostusyksilönä. Sen kanssa on tokoiltu, kisattu agilityssa ja näyttelyistä on tuomisina suomen muotovalion arvo.

Molemmilla vanhemmilla on terveet silmät, 0/0 polvet ja kyynärät. Turrin Lonkat on B/A ja Alman C/C. Molemmilla vanhemmilla on saksipurenta. Almalla on kaikki hampaat, Turrilta puuttuu kaksi välihammasta.

sukutaulu / pedigree

ALMA & TURRI has mated in August. She was ultrasounded in September. There will be at least 4 puppies said the veterinarian who ultrasounded her. Puppies will be born in Oktober. Both parents have healthy eyes, 0/0 patellas and 0/0 elbows, Turri Hips B/A and Alma Hips C/C. Both have scissor bite, Turri lacks 2 tooth (P2 and P1) Alma has full dentitition.

SIRBENDUR D-PENTUE

video 6 viikkoisten iltahepuleista

SIRBENDUR DREAMKEEPER
SIRBENDUR DRAGONFLY
SIRBENDUR DARKNESS
SIRBENDUR DESTINATION

Puppies born 15.11. 4 girls. two brown and two black girls.
Rusina and puppies are feeling well.

TICAPON ULTIMA FIGHTER ” RIIVIÖ” & SIRBENDUR BROWNIE "RUSINA"

Riiviö ja Rusina

Riiviö ja Rusina

CIB FI SE DK EE CH, LT JCH JW-10 W-11 JWW-10 RKFW-11 EEW-12 TICAPON ULTIMA FIGHTER
RIIVIÖ on melko kookas n. 37cm uros, jolla on saksipurenta, nollan polvet ja terveet silmät. Riiviötä ei ole luustokuvattu. Sillä on kaunis kiiltävänmusta karkeahko vahva turkki ja erittäin avoin sosiaalinen luonne. Riiviö on erittäin energinen ja iloinen syliin pyrkivä halikaveri, jolta löytyy nopeutta ja pomppua.

20160805_191109-1

LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA LTJV-15 LVJV-15 DEJV15 VDHJSGLEI15 BDSG15 SIRBENDUR BROWNIE
RUSINA on 35cm ruskea narttu, jolla on saksipurenta, kaikki hampaat, nollan polvet ja kyynärät, A/A lonkat ja terveet silmät. Se on iloinen ja energinen. Ihana vauhdikas harrastuskaveri, joka on helppo motivoida mukaan toimintaan.

Sirbendur Brownie 09.09.2016

Sirbendur Brownie 09.09.2016

Linkki pentueen sukutauluun löytyy sivun alareunasta.

BLACK / BROWN MITTELSPITZ PUPPIES in the middle of November.

SIRBENDUR D-LITTER.

TICAPON ULTIMA FIGHTER ” RIIVIÖ” & SIRBENDUR BROWNIE "RUSINA"

CIB FI SE DK EE CH, LT JCH JW-10 W-11 JWW-10 RKFW-11 EEW-12 TICAPON ULTIMA FIGHTER Black male, 37 cm, scissor bite, Patellas 0/0 and healthy eyes, very nice social temperament, active dog.

Ticapon Ultima Fighter  "Riiviö"

Ticapon Ultima Fighter
”Riiviö”

LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA LTJV-15 LVJV-15 DEJV15 VDHJSGLEI15 BDSG15 SIRBENDUR BROWNIE Brown bitch, 35 cm, scissor bite, 42 teeth, Patellas and elbows 0/0, HC A/A, healthy eyes.

13579047_10154265299337970_2086901764_n

kuva Eveliina Nokelainen

Pentueen sukutaulu / Pedigree for puppies