Mintgarden’s Berlin

8 kk @Kerttu Leutola

Pertti Ojangossa. Kuva Jani Sorsa

 CIB FI LT EE DE (VDH) SE LV* BALT* CH CZ FI MVA EE MVA LT MVA DE (VDH) MVA CZ JMVA RU MVA RU JMVA EE JMVA DE JMVA (VDH) BDJSG14 EUJV-14 NOJV-14 PMJV-14 LTV-15 DEV-15 HRBSG16   (* LATVIAN JA BALTIAN VALIONARVOT OVAT VIELÄ VAHVISTAMATTA)
AGILITY ROTUMESTARI 2018   

MINTGARDEN´S BERLIN

34 cm  7,8 kg  s.15.08.2013

Terveet silmät (-14, -16, -19) Healthy eyes

0/0 Polvet (-14, -16) Patellas

A/A Lonkat (-14) Hips

0/0 Kyynärät (-14) Elbows

Luonnetesti 114
AGILITY mini 3

Pertti on voimakkaan miellyttämishalun omaava vauhdikas uros, joka on urokseksi melko herkkä, mutta se ei kutenkaan ole mikään lapanen. Sillä on ehdottomasti paras luonne minun kolmikostani. Se ei hauku juuri lainkaan. Se on nopea oppimaan, agikouluttajani sanoin :” luonnonlahjakkuus”. Koira joka tuottaa omistajalleen iloa ja onnea ihan omalla olemuksellaan. Se on kovin sosiaalinen, kaipaa läheisyyttä ja käpertyy illalla kainalooni nukkumaan. Toki se ei kauan kainalossa viihdy, se kömpii melko pian sängyn alle nukkumaan, mutta se on ihana halikaveri. Pertti on laumamme ainoa uros. Pertti on kisakoirani agilityssa. Kisaamme mini3 ja koira on aina ollut nopea, mutta ohjaajaan pitäisi saada turboa lisää. Vuonna 2018 kisasimme agilityssa maltillisesti alle 20 kisapäivänä. Vuosi aloitettiin kakkosissa, mutta jo loppiaisena nousimme kolmosiin. Kesän jälkeen kävimme loka-marraskuussa muutamat kisat, joissa tuli ensimmäinen palkintopallisijoitus kolmosissa 2. sija nollaradalla, sekä mittelien mestaruuskisoissa Minna Räsäsen kakkosten radoilla -Pertti voitti ainoalla nollatuloksella mittelien agimestaruuden 2018!
Vuoden 2020 SM agility vaatimukset täyttyneet!

Pertti on C- ja F-pentueeni isä sekä isänä Mahti Vahdin R-pentueessa. Joulukuussa 2019 sille syntyi 3 komeaa poikaa Steelone kenneliin. Kova poika tekemään urospentuja sen 13 jälkeläisestä on 12 urosta 1 narttu.

Pertin luonnetestivideot

alun leikkiminen
Kelkka
Hyökkäys
Haalari
Seinä
yhteenveto
laukaukset
 

LINKKI PERTIN TIETOIHIN KOIRANETISSÄ

Pertti 4,5 vuotta
kuva Jani Sorsa


Rima on 30cm!!!
kuva Jani Sorsa